کامپیوتر

واتس اپ در حال اضافه کردن ویژگی های حریم خصوصی جدیدی است که همه باید از آن استفاده کنند

به زودی می‌توانید در واتس‌اپ گروه‌ها را بی‌صدا دنبال کنید و ترک کنید. سه ویژگی جدید برای اپلیکیشن پیام رسان متا اعلام شده است و به نظر می رسد هدف همه آنها کمک به کاربران برای محافظت از حریم خصوصی خود است.

در سه شنبه، واتس اپ اعلام کرد سه ویژگی جدید حریم خصوصی: ترک بی سر و صدا از گروه ها، تصمیم گیری در مورد اینکه چه کسی می تواند ببیند آنلاین هستید یا خیر، و مسدود کردن اسکرین شات ها.

حریم خصوصی شما مستحق محافظت بیشتری است.

به همین دلیل است که ما هیجان زده هستیم که سه لایه امنیتی 🆕 را برای بسته بندی پیام های شما اعلام کنیم.

یاد بگیرید که چه کار می کنند 👇 pic.twitter.com/AmV0YoZcC8

– WhatsApp (@WhatsApp) 9 آگوست 2022

متا همچنین یک پست وبلاگی در مورد سه ویژگی جدید حریم خصوصی منتشر کرد. بر اساس این اطلاعیه، کاربران واتس اپ می توانند به صورت بی صدا چت های گروهی را ترک کنند، به این معنی که اگر کاربران تصمیم به ترک چت گروهی داشته باشند، دیگر به کل گروه اطلاع داده نمی شود. در عوض، مدیران تنها کسانی هستند که از خروج شما مطلع می شوند.

علاوه بر این، واتس اپ به کاربران خود این امکان را می دهد که انتخاب کنند چه کسی می تواند ببیند چه زمانی آنلاین هستید و چه کسی نمی تواند. با توجه به اسکرین شات به اشتراک گذاشته شده در اعلامیه پست وبلاگ، این ویژگی به کاربران اجازه می دهد تا گزینه های دید را انتخاب کنند هر کس، مخاطبین من، مخاطبین من به جزو هیچکس. همچنین، اگر کاربران آخرین وضعیت‌های مشاهده شده و آنلاین خود را به اشتراک نگذارند، نمی‌توانند وضعیت سایر کاربران را ببینند. هم این ویژگی و هم ویژگی «گروه‌ها را بی‌صدا ترک کن» قرار است در این ماه برای همه کاربران عرضه شود.

مطلب پیشنهادی:  نه، من هنوز از خرید Steam Deck خود پشیمان نیستم
اسکرین شات موبایل واتس اپ که ویژگی حفظ حریم خصوصی وضعیت آنلاین را نشان می دهد.
متا/واتس اپ

در نهایت، سومین ویژگی حفظ حریم خصوصی اعلام شده توسط واتس اپ، مسدود کردن اسکرین شات برای پیام های View Once است. اگر آشنا نیستید، پیام‌های View Once پیام‌هایی هستند که در آن عکس‌ها و ویدیوهای ارسالی پس از اینکه گیرنده یک بار آنها را مشاهده کرد از چت شما ناپدید می‌شوند.

قابلیت مسدود کردن اسکرین شات واتساپ
متا/واتس اپ

با مسدود کردن اسکرین شات برای نمایش یک بار پیام ها، گیرندگان از گرفتن اسکرین شات از آن پیام ها مسدود می شوند. این ویژگی در حال آزمایش است و هنوز تاریخ انتشار آن اعلام نشده است.

توصیه های سردبیران






نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا