تکنولوژی

گوگل تهدید می کند که حساب قدیمی شما را حذف می کند! بدانید چگونه آن را ایمن نگه دارید

گوگل در حال معرفی خط مشی جدیدی است که در صورت عدم رعایت قوانین، حساب شما را در معرض خطر حذف قرار می دهد. با این حال، یک جنبه امن نیز برای کاربرانی وجود دارد که حساب های Google خود را فعال نگه می دارند یا به سادگی از آنها به طور منظم استفاده می کنند. حذف انبوه فقط برای آن دسته از حساب هایی است که حداقل 2 سال است که از آنها استفاده یا وارد نشده اند. Google می‌تواند حساب و سایر سرویس‌های آن را حذف کند – از جمله محتوای Google Workspace مانند Gmail، Docs، Drive، Meet، Calendar و Google Photos. Google همچنین تأیید کرد که این خط‌مشی فقط برای حساب‌های Google شخصی اعمال می‌شود و بر حساب‌های سازمان‌هایی مانند مدارس یا مشاغل تأثیری نخواهد گذاشت.

اما چرا گوگل این اقدام را در برابر حساب های غیرفعال انجام می دهد و چگونه می توانید از حساب خود محافظت کنید؟ سوالات زیادی وجود دارد. برای دریافت پاسخ کافیست ادامه مطلب را بخوانید.

چرا گوگل اکانت های غیر فعال را حذف می کند؟

به گفته گوگل، حساب های غیرفعال بیشتر در معرض هک هستند. این به دلیل عوامل متعددی است، مانند اتکا به گذرواژه‌های قدیمی یا استفاده مجدد، عدم احراز هویت دو مرحله‌ای و بررسی‌های امنیتی کمتر توسط کاربر. گوگل فاش کرد که اکانت های رها شده حداقل 10 برابر کمتر از حساب های فعال امکان تایید دو مرحله ای فعال دارند. در نتیجه، این حساب‌ها اغلب آسیب‌پذیر هستند و در صورت به خطر افتادن، می‌توانند برای مقاصدی از سرقت هویت گرفته تا اشتراک‌گذاری محتوای ناخواسته یا مخرب، مانند هرزنامه، استفاده شوند.

مطلب پیشنهادی:  برخورد نزدیک: یک سیارک عظیم به اندازه یک آسمان خراش امروز از کنار زمین عبور خواهد کرد

بنابراین، برای کاهش خطر حملات هرزنامه و فیشینگ، Google خط‌مشی عدم فعالیت حساب‌های Google را به ۲ سال برای همه محصولات به‌روزرسانی کرده است. آیا نمی دانید که چگونه حساب قدیمی خود را ایمن نگه دارید، حتی اگر ممکن است سال ها پیش ایجاد شده باشد و غیر فعال باشد؟ در اینجا یک راه وجود دارد!

چگونه از حساب Google خود محافظت کنیم

  • خوشبختانه، خط‌مشی جدید Google بلافاصله بر حساب‌های غیرفعال تأثیر نمی‌گذارد، زیرا این اقدام در دسامبر 2023 آغاز می‌شود. بعداً، Google رویکردی مرحله‌ای را در پیش خواهد گرفت و از حساب‌هایی شروع می‌کند که ایجاد شده‌اند و دیگر استفاده نشده‌اند.
  • علاوه بر این، Google چندین اعلان در ماه های منتهی به حذف ارسال می کند. بنابراین در صورتی که گوگل قصد حذف اکانت شما را داشته باشد، از قبل به شما اطلاع داده خواهد شد.
  • جدای از این موارد، ساده‌ترین راه برای فعال نگه داشتن حساب کاربری، خواندن یا ارسال ایمیل، استفاده از گوگل درایو، تماشای ویدیوی یوتیوب با ورود به سیستم با این ایمیل، دانلود برنامه از فروشگاه Google Play، استفاده از جستجوی گوگل و استفاده از با Google وارد شوید تا به برنامه یا سرویس شخص ثالث وارد شوید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا